Alu hallen
Alu hallen staat voor ‘aluminium hallen’. Het zijn professionele hallen met een stevige constructie en een zeildak en -wanden en een zijhoogte van 3 meter. Het perfecte onderkomen voor extra werkruimte. In de vorm van een doorwerktent of opslagtent bijvoorbeeld. Ze zijn er vanaf 25 vierkante meter, maar wij verhuren ook complete opslaghallen van duizenden vierkante meters. En voor het ultieme buitengevoel, bieden wij de mogelijkheid om de alu hallen te voorzien van glazen wanden, deuren en een transparant dak. Je eigen werktent was nog nooit zo chique!

Alu hallen vanaf 25 m2.

Zijhoogte: 3 meter.

Verankering d.m.v. grondpinnen, ballastblokken of een zwaarlastvloer.

Witte kunststof zijwanden of glazen paneelwanden.

Alu hallen op maat

Net als onze tentverhuur, is ook de prijs maatwerk. Wat past bij jouw feest en hoeveel ruimte en budget is er beschikbaar? We denken graag met je mee over de huisvesting van jouw event. Geef je wensen door, dan maken wij een offerte op maat.

Vosmeijer bouwt veilig!

Onze hallen zijn gecertificeerd volgens de juiste brandveiligheidsnormen.

Ze voldoen aan alle wettelijke vereisten en bouwboeken.

En zijn voorzien van een keurmerk dat optimale veiligheid garandeert.

Vosmeijer Tenten is aangesloten bij de branchevereniging Tenten Verhuur Divisie (TVD).

Waarom een alu hal?

  • Geschikte feesttent voor grote evenementen.
  • Geschikt als opslagtent en doorwerktent.
  • Kan gemakkelijk als uitbreiding op een grote hal dienen.
  • In uiteenlopende formaten: een sfeervol paviljoen voor elke gelegenheid.
  • Met witte kunststof zeilwanden of glazen paneelwanden.
  • Profiteer van onze complete service en laat uw event op- en afbouwen.

Alu hallen: toepassingen

Alu hallen zijn populaire feesttenten, die de meeste mensen wel kennen van een congres of festival. Wat ze vooral zo gewild maakt is de multifunctionele inzetbaarheid. Ze doen namelijk ook prima dienst als werktent in de bouw en infra. De aluminium draagbalken zijn lichtgewicht, maar schakelen wel stevig in elkaar. Samen met de wanden en de nok vormen ze de perfecte hal voor elke gelegenheid.

ALU HALLEN HUREN

Wil je alu hallen huren? Dan profiteer je bij Vosmeijer Tenten van onze complete service. Wij informeren en adviseren je niet alleen, maar zorgen er ook voor dat de hal of tent wordt op- en afgebouwd. Onze vakmannen leveren ijzersterk vakwerk, ze gaan niet weg voordat elke pin op de juiste plek zit en alle veiligheidschecks zijn gedaan. Wij verhuren alu hallen in uiteenlopende formaten: van een kleine hal tot een luxe onderkomen met glazen wanden van enkele tientallen vierkante meters. Wij bedienen heel Nederland, België en delen van Duitsland.

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters