Alu tenten

Onze alu tenten zijn het kleinere broertje van de alu hallen. Ze hebben een zijhoogte van 2,4 meter en zijn net zo veelzijdig als hun grote broer! De zeilwanden en dakconstructie zorgen samen voor een strakke look & feel die bij elke gelegenheid past. Met een alu tent wordt de buitenruimte optimaal benut. Voor tijdelijke opslag, als werktent, voor een bedrijfsborrel, een bruiloft, buurtfeest of voor grotere evenementen.

Alu tenten vanaf 25 m2.

Zijhoogte: 2,4 meter.

Verankering d.m.v. grondpinnen, ballastblokken of een zwaarlastvloer.

Alu tenten op maat

Wil je een alu tent huren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij maken graag een offerte op maat voor je. De prijs van onze tentverhuur is o.a. afhankelijk van het gewenste formaat en van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Vosmeijer bouwt veilig!

Onze alu tenten zijn gecertificeerd volgens de juiste brandveiligheidsnormen.

Ze voldoen aan alle wettelijke vereisten en bouwboeken.

En zijn voorzien van een keurmerk dat optimale veiligheid garandeert.

Vosmeijer Tenten is aangesloten bij de branchevereniging Tenten Verhuur Divisie (TVD).

Waarom een alu tent?

  • Geschikte evenementtent voor grote en kleine feesten.
  • Kan een uitbreiding zijn op een grote tent of hal.
  • In diverse formaten: een sfeervol paviljoen voor elke gelegenheid.
  • Met een zeildak en -wanden.
  • Profiteer van onze fullservice.

Alu tenten: toepassingen

Heb je een bijzonder jubileum in het vooruitzicht? Een bedrijfsfeest, een beurs of buurtborrel? Of misschien zoek je wel extra werk- of opslagruimte voor je bedrijf. Dat vraagt natuurlijk om een goede locatie! Alu tenten zijn het perfecte onderkomen voor jouw extra beschutte werkruimte: als doorwerktent of opslagtent en voor elke gelegenheid die je maar kunt bedenken. Het aluminium frame biedt een stevige basis, het zeildak en de zeilwanden een beschutte plek. De wanden kunnen eventueel ook worden voorzien van doorzichtig zeil, om jouw buitenfeest nóg meer charme te geven.

Alu tenten huren

Bij Vosmeijer Tenten kun je alu tenten huren voor elke gelegenheid: van een bescheiden tent van 25 m2, tot  een werktent van enkele duizenden vierkante meters. Wij bedienen heel Nederland, België en delen van Duitsland. En onze service stopt niet bij de verhuur. We denken ook graag met je mee over de bouwtechnische zaken en zorgen ervoor voor dat jouw tent wordt op- en afgebouwd. Alles volgens de juiste veiligheidsvoorschriften en binnen budget uiteraard!

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters