Pagodehallen

Pagodehallen zijn iets hoger dan onze pagodetenten. Ze hebben een zijhoogte van 3 meter, een (zwaarlast) vloer en hetzelfde sfeervolle puntdak als de tenten. Het compacte formaat van 5 x 5 meter maakt ze ideaal voor de aanbouw aan de grotere aluhallen. Als ingang, garderobe of voor de uitbreiding van horeca. Wil je een pagodehal losstaand gebruiken, dan is grote verschil met een pagodetent dat hij afsluitbaar is. Als EHBO-post, maar ook voor VIP tenten. Meerdere pagodehallen aan elkaar zorgen voor een luxe uitstraling. Als artiestentent bijvoorbeeld of kantinetent. Ze zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen en het is ook mogelijk om meerdere (tussen)wanden open te laten.

Voorzien van kunststof zijwanden.

Zijhoogte: 3 meter.

Mogelijkheid voor deuren en glaswanden.

Pagodehallen op maat

De prijs van onze verhuur is o.a. afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wil je één of meerdere pagodehallen huren? Voor welk type vloer kies je? En wil je deuren en glazen wanden laten plaatsen, of toch liever kunststof? We denken graag met je mee en maken een persoonlijke offerte op maat voor je.

Vosmeijer bouwt veilig!

Onze pagodehallen zijn gecertificeerd volgens de juiste brandveiligheidsnormen.

Ze voldoen aan alle wettelijke vereisten en bouwboeken.

En zijn voorzien van een keurmerk dat optimale veiligheid garandeert.

Vosmeijer Tenten is aangesloten bij de branchevereniging Tenten Verhuur Divisie (TVD).

Waarom een pagodehal?

  • Geschikte feesttent voor grote en kleine evenementen.
  • Pagodehallen kunnen aan elkaar worden bevestigd en aan alu hallen.
  • Standaard voorzien van een (zwaarlast) vloer.
  • Met raamzeilen, de mogelijkheid van een deur en glazen wanden.
  • Profiteer van onze fullservice met op- en afbouw.

Pagodehallen: toepassingen

Pagodehallen zijn typische festivaltenten. Je ziet ze veel bij het startpunt van een race, als buitenbar, loket voor de munt- en kaartverkoop en als EHBO-post. Wij bieden de extra mogelijkheid om de pagodehallen te voorzien van deuren, voor de nodige privacy. Het compacte formaat en de mogelijkheid om pagodehallen aan elkaar te koppelen, maakt ze geschikt voor elke locatie. Het puntdak zorgt voor een extra feestelijke sfeer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, we zetten jouw feest graag in de steigers!

Pagodehallen huren

Vosmeijer is jouw specialist voor tentverhuur. Wij zijn in te huren in heel Nederland, België en in delen van Duitsland. Wij bieden hierin fullservice. Dit betekent dat we je adviseren in het voortraject en zelf de handen uit de mouwen steken als de feesttent moet worden op- en afgebouwd. Onze pagodehallen hebben standaard witte, kunststof zijwanden en een formaat van 5 x 5 meter.

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters