Pagodetenten

Pagodetenten zijn uitermate geschikt voor een bruiloft, bedrijfsborrel, festival, sportevenement of ander publieksevenement. Het karakteristieke puntdak geeft ze een chique uitstraling en het handige formaat maakt ze praktisch en multifunctioneel. Pagodetenten kunnen namelijk aan elkaar worden gekoppeld en ook dienst doen als uitbreiding van een alu tent of alu hal. Ze hebben een stevige aluminium constructie en een dak en wanden van zeil.

Afmeting: 5 x 5 meter.

Zijhoogte: 2,4 meter.

Leverbaar met: een zeilwand en verschillende vloeren.

Pagodetenten op maat

Onze prijzen zijn, net als de tenten, maatwerk. We denken graag met je mee over de mogelijkheden en maken een offerte op maat voor je. De prijs is o.a. afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren en van de mogelijkheden op locatie.

Vosmeijer bouwt veilig!

Onze pagodetenten zijn gecertificeerd volgens de juiste brandveiligheidsnormen.

Ze voldoen aan alle wettelijke vereisten en bouwboeken.

En zijn voorzien van een keurmerk dat optimale veiligheid garandeert.

Vosmeijer Tenten is aangesloten bij de branchevereniging Tenten Verhuur Divisie (TVD).

Waarom een pagodetent?

  • Geschikte feesttent voor grote en kleine evenementen.
  • Pagodetenten kunnen aan elkaar worden gekoppeld en aan alu hallen en tenten.
  • Diverse mogelijkheden voor de vloer.
  • Met raamzeilen en de mogelijkheid van een deur.
  • Profiteer van onze fullservice met transport, op- en afbouw.

Pagodetenten: toepassingen

Een pagodetent is een veel geziene gast op feestjes. Een handig formaat voor de muntverkoop op festivals bijvoorbeeld, de EHBO-post of voor de buitenbar. Maar, met een formaat van 5 x 5 meter, ook compact genoeg voor jouw achtertuin. Omdat ze simpel en snel aan elkaar te koppelen zijn, kun je ook een grote feesttent maken van meerdere pagodetenten. Een onmisbare festivaltent voor wie zijn feest een chique ambiance wil geven!

Pagodetenten huren

Vosmeijer Tenten verhuurt pagodetenten in Nederland, België en delen van Duitsland. Wij zijn (inter)nationaal specialist in tentverhuur. Onze modellen bestaan uit wit zeil en doorzichtig zeil: de raamdelen. Voor de vloer zijn er diverse mogelijkheden. Deze wordt op maat meegeleverd. Wij zorgen ervoor dat de tent veilig en wel staat voordat jouw feest begint en komen hem na afloop weer afbouwen.

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters