Even voorstellen..

Over Vosmeijer

Vosmeijer is een landelijke speler in tentverhuur. Ons bedrijf is in 1978 opgericht en sindsdien hebben wij ons steeds verder gespecialiseerd in de verhuur van tenten en toebehoren. Voor festivals, grote feesten en andere evenementen, maar ook voor een bruiloft of bescheiden tuinfeest. Voor de zakelijke markt heeft Vosmeijer o.a. tenten en hallen voor congressen en beurzen, opslagtenten en speciale doorwerktenten voor de bouw en infra. Bekijk ons aanbod online, of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een offerte op maat.

VOOR ELK BEDRIJF OF EVENEMENT HEEFT VOSMEIJER DE JUISTE TENT

Werken bij Vosmeijer

Wil jij bijdragen aan de organisatie van lokale, regionale en (inter)nationale evenementen?
Feestjes, festivals en bedrijfslocaties in de steigers zetten?

Bekijk een overzicht van onze vacatures of verstuur een open sollicitatie via het contactformulier.

VEILIGHEID EN KWALITEIT

Onze tenten en hallen worden voor gebruik gecheckt en gedubbelcheckt. Ze voldoen aan alle wettelijke vereisten en zijn gecertificeerd volgens de vereiste brandveiligheidsnormen. Wij doen alles in eigen beheer, waardoor we in elke fase van het project zicht hebben op de producten en garant staan voor de veiligheid en kwaliteit van onze tenten.

De tentzeilen worden gemaakt in onze eigen zeilmakerij en onze interne onderhoudsdienst zorgt voor de nodige materiaalchecks. Voor het wassen van tentzeilen hebben we een eigen wasmachine voor tenten ontwikkeld. Met deze machine kunnen we tenten snel reinigen, zodat ze nog dezelfde dag naar een nieuwe locatie kunnen. Vosmeijer Tenten is aangesloten bij de branchevereniging Tenten Verhuur Divisie (TVD).

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters