Spantenten

Spantenten of stretchtenten,  zijn tenten in de meest klassieke vorm. Ze worden met masten, zijpalen en haringen in de grond afgespannen en geven jouw evenement een bijzonder feestelijke uitstraling. Vosmeijer Tenten verhuurt spantenten in verschillende formaten: met een breedte van 12 of van 20 meter en een lengte van 10 tot 200 (!) meter. Ze kunnen alle weersomstandigheden aan: zon, wind en regen. En wij kunnen jouw spantent eventueel ook voorzien van een vloer.

Aan- en afgespannen aan de zijkant.

Om de 5 meter masten in het midden.

Zijwand van zeil, kleur: blauw.

Kan worden voorzien van raamzeilen.

KLIC-melding noodzakelijk.

.

Spantenten op maat

Wil je meer informatie over de mogelijkheden in formaten en bijbehorende prijzen? We denken graag met je mee en maken een offerte op maat voor je, op basis van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Vosmeijer bouwt veilig!

Onze stretchtenten zijn gecertificeerd volgens de juiste brandveiligheidsnormen.

Ze voldoen aan alle wettelijke vereisten en bouwboeken.

En zijn voorzien van een keurmerk dat optimale veiligheid garandeert.

Vosmeijer Tenten is aangesloten bij de branchevereniging Tenten Verhuur Divisie (TVD).

Waarom een spantent?

  • Een klassieke feesttent, een echte eyecatcher!
  • Simpel en snel op en af te bouwen.
  • Verschillende formaten: tot wel 200 meter lang!
  • Kan worden voorzien van een vloer en zeilramen.
  • Profiteer van onze allround service. Indien hulp wordt geboden bij op en afbouw passen wij een kortingspercentage toe.

Spantenten: toepassingen

Spantenten zijn echte feesttenten, met de look & feel van een klassieke circustent. Onze spantenten hebben blauwe wanden van zeil en aan de binnenkant na elke 5 meter een draagmast. Ze worden aan- en afgespannen aan de zijkant en rondom vastgezet met grondpennen. Deze typische feestlook maakt spantenten een graag geziene gast op bruiloften, bedrijfsfeesten, evenementen – zoals kermissen – en op lokale festiviteiten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Spantenten huren

Spantenten huren? Vosmeijer Tenten neemt alles uit handen! Wij zorgen niet alleen voor de verhuur, maar ook voor passend advies en de op- en afbouw van jouw feesttent. Je vindt ons in Wesepe, waar je van harte welkom bent voor een kennismaking en om onze spantenten, alu hallen, pagodetenten en andere producten van dichtbij te bekijken! We zijn in heel Nederland, België en in delen van Duitsland in te huren. Voor tentverhuur en voor het toebehoren: tentvloeren, podiumverhuur, verlichting en meubilair.

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters