Tentverhuur voor verschillende toepassingen.

Toepassingen

Vosmeijer verhuurt tenten en hallen voor elke gelegenheid. Feesttenten bijvoorbeeld, doorwerktenten voor de bouw en infra en tentenverhuur voor zakelijke evenementen zoals een congres of beurs. Verder kunnen onze tenten ook worden gebruikt voor extra werk- of opslagruimte, waarmee je de bedrijfsactiviteiten tijdelijk onderbrengt op een andere plek of extra ruimte creëert voor goederen, apparatuur en/of transportmiddelen.

Ons assortiment loopt uiteen van kleine opslagruimtes van 25 vierkante meter tot evenementhallen van ruim 3.000 vierkante meter. We denken graag met je mee, geven passend advies en bieden allround service in tentverhuur: inclusief het transport en de op- en afbouw. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Waar vind je onze tentverhuur?

Vosmeijer is een landelijke speler in tentverhuur. Wij voorzien heel Nederland, België en delen van Duitsland van mobiele feestlocaties en toebehoren. We helpen je graag met advies op maat en zorgen voor het transport en voor de op- en afbouw van de tent. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, we helpen je graag aan het juiste advies.

Waarom Vosmeijer Tenten?

Met Vosmeijer Tenten als partner ben je verzekerd van een professionele organisatie! Wij zijn een gerenommeerd bedrijf, dat landelijk opereert en al sinds 1978 specialist is in tentverhuur. In ons assortiment vind je o.a. alu hallen, alu tenten, pagodetenten en pagodehallen.

Onze tenten en hallen voldoen aan alle wettelijke eisen, zijn gecertificeerd volgens de vereiste brandveiligheidsnormen en Vosmeijer Tenten is lid van de Tenten Verhuurbedrijven Divisie (TVD).

Reiniging van tenten

Grote tenten, kleine tenten: doe ze in de wasmachine! Kies je ervoor om een hal of tent te huren bij Vosmeijer Tenten? Dan kun je vertrouwen op onze goede én schone service. Alle producten worden schoon opgeleverd.

Hiervoor hebben wij een eigen wasmachine voor tenten ontwikkeld en een wasmachine voor vloeren van tenten. Met deze machine kunnen we tenten snel reinigen, zodat ze nog dezelfde dag naar een nieuwe locatie kunnen worden gebracht en jou een ‘stralend’ feest bezorgen!

Toebehoren

Tentvloeren

Vosmeijer heeft verschillende soorten tentvloeren. Wanneer u een grote tent of hal bij ons huurt, dan leggen we hier standaard een palletvloer in.

Verlichting

Vosmeijer Tenten beschikt over verschillende soorten verlichting voor een tent of hal.

Tentdeuren

Afhankelijk van de soort tent zijn er nog meer uitbreidingen mogelijk om uw tent of hal optimaal geschikt te maken voor uw evenement.

Verwarming

Om de verschillende tenten ook tijdens de koude dagen warm te houden bieden wij ook tent verwarming aan.

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters