Bouw en infra

Met onze werktenten zijn projecten binnen de bouw en infra niet langer afhankelijk van invloeden van buitenaf. Er is geen storm die je niet kunt trotseren! Wij verhuren verschillende soorten werktenten: doorwerktenten, droogtenten, lastenten, overkappingen en zwembad overkappingen bijvoorbeeld. ‘Voor elk talent een tent!’

Onze bouw en infra tenten zijn ingericht om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Tentverhuur voor korte en langere perioden.

Ook te koop voor permanent gebruik.

Wij verhuren verschillende standaardmaten en maatwerk is ook mogelijk!

Werktenten op maat

Ben je benieuwd naar onze werktenten voor de bouw en infra? Wil je meer weten over de maten en mogelijkheden? Of een indicatie van de prijs ontvangen? Wij maken graag een offerte op maat, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Vosmeijer bouwt veilig!

Onze tenten voor de bouw en infra hebben een brandveiligheidscertificaat.

Ze voldoen aan alle wettelijke vereisten.

En dragen een keurmerk dat optimale veiligheid garandeert.

Vosmeijer Tenten is aangesloten bij de branchevereniging Tenten Verhuur Divisie (TVD).

Altijd doorwerken in de bouw en infra

Planning is alles in de bouw en infra. Je wilt geen oplevering missen omdat het werk stil komt te liggen. Ons advies? Werk efficiënt in de tent! Hiermee biedt je medewerkers een beschutte werkplek, die is ingericht op de specifieke wensen en behoeften van de vakman. Werktenten worden veel gebruikt in de beton- en wegenbouw, bij laswerkzaamheden, onderhoud aan zwembaden en ook als tijdelijke of extra werkruimte. Als tijdelijke kantoorruimte bijvoorbeeld, omdat je aan het verbouwen bent, of als extra showroom omdat de collectie is uitgebreid. Wij helpen je graag aan passend advies.

Bouw en infra tent huren

Vosmeijer Tenten is jouw specialist voor bouw en infra tenten. Doorwerktenten, waarmee de werkzaamheden nooit stil komen te liggen en je volgens planning kunt doorwerken. Onze bouw en infra tenten kunnen voor een korte, maar ook voor langere perioden worden gehuurd. En ben je na gebruik ´verkocht´, dan is kopen voor permanent gebruik ook mogelijk. Wij leveren in heel Nederland, België en in delen van Duitsland.

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters