Doorwerktenten
Doorwerktenten – de naam zegt het al – zorgen ervoor dat je altijd kunt doorwerken, ongeacht de (weers)omstandigheden. Ze worden veel gebruikt in de wegenbouw, betonbouw, als lastent, bij onderhoud aan zwembaden en zijn ook erg geschikt om een productiehal tijdelijk uit te breiden, om een extra showroom te realiseren of als tijdelijke kantine of keuken bij calamiteiten. Onze werktenten zijn op elk type verharde ondergrond te plaatsen en kunnen vaak al binnen drie dagen worden geleverd. Ad hoc is ook bespreekbaar.

Ingericht om zo efficiënt mogelijk te kunnen doorwerken.

Tentverhuur voor zowel korte als langere perioden.

Ook te koop voor permanent gebruik.

In diverse standaardmaten en maatwerk is ook mogelijk!

Doorwerktenten op maat

Onze doorwerktenten zijn er voor verschillende branches en in diverse standaardmaten. Op verzoek is alles mogelijk! Wil je hier meer over weten of een prijsopgave ontvangen voor jouw verzoek? Wij maken graag een offerte op maat voor je.

Doorwerken zonder risico’s!

Onze doorwerktenten hebben een brandveiligheidscertificaat.

Ze voldoen aan alle wettelijke vereisten.

En zijn voorzien van een keurmerk dat optimale veiligheid garandeert.

Vosmeijer Tenten is aangesloten bij de branchevereniging Tenten Verhuur Divisie (TVD).

ALTIJD DOORWERKEN MET EEN DOORWERKTENT

Je weet het maar nooit met het wisselvallige Nederlandse weer. Met een doorwerktent is elk uur Buienradar checken verleden tijd! Hij fungeert als afdakje: een beschutte werkplek voor mensen in de wegenbouw bijvoorbeeld. Maar ook in andere sectoren worden doorwerktenten gebruikt.  Voor extra werkplekken, bij ruimtegebrek bijvoorbeeld. Of om een tijdelijke ruimte te creëeren tijdens een verbouwing: een showroom, receptie of tijdelijk kantoor. Onze doorwerktenten zijn flexibel. Ze kunnen op elk type verharde ondergrond worden geplaatst, zowel binnen als buiten. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

DOORWERKTENT HUREN

Een doorwerktent huren vraagt om een kleine investering, maar het levert ook veel op. Zo hoeven de werkzaamheden namelijk nooit gestaakt te worden en kun je, door weer en wind, geld blijven verdienen. Wij richten de tent zo in, dat jouw medewerkers efficiënt kunnen doorwerken. Hij kan zowel voor korte als lange perioden worden gehuurd en kopen voor permanent gebruik is ook een optie! Onze tenten kunnen vaak al binnen drie dagen worden geleverd, zodat je snel weer aan de slag kunt.

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters