Evenementen

Voor evenementen verhuren wij o.a. feesttenten, festivaltenten, bruilofttenten en VIP- paviljoenen. Voor sportevenementen kun je een mobiele ijsbaan huren of een tijdelijke sporthal, compleet ingericht met alle faciliteiten.

Tentverhuur voor uiteenlopende evenementen.

Speciale tenten voor sportieve evenementen.

In standaardformaten of op maat gemaakt.

Diverse wanden, vloeren en extra mogelijkheden.

Evenementen op maat

Geen evenement is hetzelfde. Wil je weten wat de tijdelijke huisvesting van jouw feest of bijeenkomst kost? Wij maken graag een offerte op maat voor je, waarin we de wensen en bijbehorende kosten op een rij zetten.

Vosmeijer bouwt veilig!

Alle tenten van Vosmeijer hebben een veiligheidscertificaat.

Ze voldoen aan de wettelijke regelgeving.

En dragen een keurmerk dat optimale veiligheid garandeert.

Vosmeijer Tenten is aangesloten bij de branchevereniging Tenten Verhuur Divisie (TVD).

Van feesttent tot paviljoen

Geen evenement is hetzelfde, daarom hebben wij een ruim assortiment met feesttenten voor elke gelegenheid. Geen feest is te klein of te groot voor ons en hetzelfde geldt voor onze tenten! Wij bedienen zowel de zakelijke, als de particuliere markt. En vind je niet wat je zoekt in ons aanbod? Dan is maatwerk ook mogelijk. We maken graag kennis tijdens een persoonlijk gesprek.

Tentverhuur voor evenementen

Vosmeijer is specialist in tentverhuur voor evenementen. Wij voorzien heel Nederland, België en delen van Duitsland van tijdelijke feestlocaties. We zijn jouw vakman voor tentverhuur! Soms heb je meer nodig dan alleen een tent om er een geslaagd evenement van te maken. Wij bieden daarom ook het nodige aan toebehoren: tentvloeren, podiumverhuur, verlichting en meubilair. Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies op maat.

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters