Festivals

Voor festivals bieden wij een breed assortiment met tenten voor elke gelegenheid. Theatertenten bijvoorbeeld, festivaltenten, entreetenten en speciale supermarkttenten. Alle tenten zijn opgebouwd uit een aluminium frame en een dak en wanden van zeil. En voor speciale gelegenheden kunnen wij ook glazen wanden realiseren.

Verschillende soorten festivaltenten.

Keuze uit diverse vloeren.

De mogelijkheid om deuren en glaswanden te laten plaatsen.

Standaardmaten en maatwerk.

Maatwerk feesten

Organiseer je een festival en wil je meer weten over de mogelijkheden van tentverhuur en bijbehorende prijzen? We denken graag met je mee, leggen verschillende opties voor en maken een offerte op maat voor je.

Vosmeijer bouwt veilig!

Alle feesttenten van Vosmeijer hebben een veiligheidscertificaat.

Ze voldoen aan de wettelijke regelgeving

En dragen een keurmerk dat optimale veiligheid garandeert.

Vosmeijer Tenten is aangesloten bij de branchevereniging Tenten Verhuur Divisie (TVD).

Geen festival zonder tent!

Kun jij je een festival voorstellen zonder tent? Wij ook niet! Op elk buitenfeest zijn tenten aanwezig. En dat is geen overbodige luxe met het wisselvallige Nederlandse weer! Onze feesttenten en -hallen zijn geschikt voor grote en kleine festivals: als grote feesttent of losse paviljoens voor de bar, kassa en muntverkoop. De doeken zijn wind- en waterdicht en beschermen je tegen zonlicht. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een festivaltent huren? We helpen je graag aan passend advies en aan een geschikte feestlocatie!

Tentverhuur voor festivals

Een goed feest vraagt om een professionele aanpak. Vosmeijer Tenten is specialist in tentverhuur voor festivals. Wij voorzien heel Nederland, België en delen van Duitsland van flexibele feestlocaties. Voor tentverhuur in elke soort en maat. Voor tentvloeren, podiumverhuur, verlichting en meubilair verwijzen we je graag door naar ons Toebehoren. Hier vindt je een overzicht van de extra’s die wij bieden om jouw festival de juiste finishing touch te geven.

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters