Opslagtenten

Opslagtenten bieden een veilige en/of betrouwbare opslag voor bedrijfseigendommen. Het zijn een soort flexibele garageboxen, die je laat plaatsen waar je wilt. Om producten in op te slaan bijvoorbeeld of voertuigen en machines neer te zetten. Onze opslagtenten hebben een aluminium frame en een dak en wanden van zeil of een harde kunststof wand. Er zijn uiteenlopende formaten en maatwerk is ook mogelijk.

Zeildoek met UV-bescherming.

100% waterdicht.

Verschillende standaardmaten en maatwerk is ook mogelijk!

Opslagtenten plaatsen kan zonder bouwvergunning.

Opslagtenten op maat

De prijs voor het huren van een opslagtent is maatwerk. De kosten zijn o.a. afhankelijk van het formaat en van jouw wensen en voorkeuren. Wij denken graag met je mee en maken een persoonlijke offerte op maat.

Vosmeijer bouwt veilig!

Onze opslagtenten hebben een brandveiligheidscertificaat.

Ze voldoen aan alle wettelijke vereisten.

En dragen een keurmerk dat optimale veiligheid garandeert.

Vosmeijer Tenten is aangesloten bij de branchevereniging Tenten Verhuur Divisie (TVD).

Altijd doorwerken met een opslagtent

Met een opslagtent kun je altijd doorwerken volgens planning. Als je meer opslagruimte nodig hebt voor de producten die je verkoopt bijvoorbeeld, als je het vervoer dat je voor jouw bezorgdienst gebruikt wilt stallen of als je de productielijn uitbreidt met extra apparatuur en hier ruimte voor nodig hebt. Opslagtenten worden ook vaak gehuurd als tijdelijke werkplek. Omdat het bedrijf aan het verbouwen is en je de kantoorruimte, showroom of de receptie verhuist naar een tijdelijk onderkomen. We zetten de mogelijkheden graag samen met jou op een rij tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Opslagtenten huren

Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten tentverhuur, waaronder opslagtenten. Vosmeijer Tenten voorziet heel Nederland, België en delen van Duitsland van extra storage! Onze opslagtenten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten of helemaal op maat gemaakt. Ze zijn sterk en flexibel tegelijk: een veilige opbergplek voor goederen en apparatuur, maar ook te gebruiken als tijdelijke werkplek. Het zeildoek is 100% waterdicht en UV-werend. Een opslagtent huren bij Vosmeijer kan any place, anytime. We kunnen in de meeste gevallen binnen maximaal drie dagen leveren. Wij zorgen voor de op- en afbouw en je mag ons altijd bellen voor het nodige advies.

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters