Tijdelijke gebouwen

Tijdelijke gebouwen zijn er in verschillende soorten en maten, voor diverse branches en afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften. Alle modellen zijn opgebouwd uit een aluminium frame en een waterdicht en UV-werend zeildoek, kunststof of isolerende sandwichpanelen. De afmetingen lopen uiteen van enkele vierkante meters tot grote tenten waarmee je een volwaardige werk- of opslagruimte creëert.

Zeildoek met UV-bescherming.

100% waterdicht.

Verschillende standaardmaten en maatwerk is ook mogelijk!

Isolerende zijwanden (sandwich) of kunststof panelen.

Tijdelijke gebouwen op maat

Wij leveren tijdelijke gebouwen in elke soort en maat, of helemaal naar wens gemaakt. De prijs is daarom ook maatwerk. Geef jouw wensen aan ons door, dan maken wij een persoonlijke offerte op maat.

Vosmeijer bouwt veilig!

Onze tijdelijke gebouwen hebben het brandveiligheidscertificaat.

Ze voldoen aan alle wettelijke vereisten.

En dragen een keurmerk dat optimale veiligheid garandeert.

Vosmeijer Tenten is aangesloten bij de branchevereniging Tenten Verhuur Divisie (TVD).

Altijd doorwerken met een tijdelijk gebouw

Tijdelijke gebouwen schieten als paddenstoelen uit de grond! Het werk hoeft nooit stil te komen liggen door gebrek aan tijd of ruimte. Wij kunnen er in de meeste gevallen voor zorgen dat jouw tent binnen drie weken staat en jij up & running bent. De zeildoeken van het dak en de wanden zijn zonwerend, zodat het binnen aangenaam blijft. De tenten zijn wind- en waterdicht. En er zijn verschillende mogelijkheden voor de vloer. Onze tijdelijke gebouwen zijn op elk type verharde ondergrond te plaatsen, zowel binnen als buiten.

Tijdelijke gebouwen huren

Vosmeijer Tenten biedt verschillende tentconstructies voor extra opslag- of werkruimte: opslagtenten bijvoorbeeld, doorwerktenten voor de bouw en infra en andere manieren om simpel en snel extra bedrijfsruimte te creëren. En een tijdelijk gebouw huren kan ook omdat je een tijdelijk product of een tijdelijke dienst wilt aanbieden: in de vorm van een pop-up store of een pop-up restaurant. Neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters