Zakelijke evenementen

Voor zakelijke evenementen verhuren wij o.a. congrestenten, beurstenten, vergadertenten, horecatenten, beurshallen en VIP-paviljoens. Deze zijn er in verschillende soorten, maten en met uiteenlopende mogelijkheden voor het toebehoren. Sommige tenten kunnen aan elkaar worden gekoppeld, waardoor je ze kunt uitbreiden en extra ruimte creëert.

Tenten voor uiteenlopende zakelijke evenementen.

Keuze uit zeilwanden en glaswanden.

De mogelijkheid om deuren te laten plaatsen.

Standaardformaten en maatwerk.

Een zakelijk event op maat

Organiseer je een zakelijk samenkomen en wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor tentverhuur? We leggen je graag alle mogelijkheden voor en maken een offerte op maat, die aansluit op jouw wensen.

Vosmeijer bouwt veilig!

Alle tenten voor zakelijke evenementen hebben een veiligheidscertificaat.

Ze voldoen aan de vereiste regelgeving.

En dragen een keurmerk dat optimale veiligheid garandeert.

Vosmeijer Tenten is aangesloten bij de branchevereniging Tenten Verhuur Divisie (TVD).

Tentverhuur voor zakelijke evenementen

Een tent huren voor zakelijke evenementen is een snelle en efficiënte huisvesting voor jouw business to business bijeenkomst. Vosmeijer Tenten is het beste adres voor tentverhuur voor zakelijke evenementen in Nederland, België en delen van Duitsland. En naast tenten en hallen, bieden wij ook het nodige toebehoren: tentvloeren, podiumverhuur, verlichting en meubilair. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom een zakelijke tent huren?

Een tent huren voor een zakelijk event kan verschillende redenen hebben. Omdat je een bedrijfsborrel organiseert bijvoorbeeld, een congres, jubileumfeest, presentatie of andere zakelijke bijeenkomst. Of misschien heb je wel tijdelijk extra huisvesting nodig, omdat jouw bedrijf aan het uitbreiden of verbouwen is en je een tijdelijke plek voor de receptie, showroom of kantoren zoekt. Voor dit soort situaties bieden wij speciale vergadertenten. Laat je inspireren door ons assortiment en vraag een offerte op maat aan voor de tent van jouw keuze.

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters