• TOEBEHOREN

  Afhankelijk van de vorm en functie van je tent, kan Vosmeijer diverse extra’s leveren. Tentvloeren bijvoorbeeld, podiums, tentdeuren, -ramen en -meubilair. We hebben een overzicht van ons toebehoren gemaakt.

  Offerte aanvragen

TENTVLOEREN

Een tentvloer is een strakke finishing touch voor je feest, festival of zakelijke bijeenkomst. Vosmeijer Tenten heeft drie soorten tentvloeren: palletvloeren, vlondervloeren cassettevloeren. Deze zijn er voor kleine tenten, vanaf 25 vierkante meter, maar ook voor grote evenementen met duizenden bezoekers. Maatwerk is mogelijk. Wij zorgen voor het transport en plaatsen de vloer op locatie. Hiervoor vlakken we hem helemaal uit en zorgen we dat hij waterpas ligt. Onze tentvloeren zijn ook uitermate geschikt als buitenterras. Ze houden vocht en kou tegen, beschermen je gazon en voorkomen vieze voeten in de tent!

PODIUMVERHUUR

Ben je op zoek naar een spotlight-plek voor de line-up van je evenement? Wij verhuren complete podiums, losse podiumdelen en alle benodigde accessoires. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een theaterkap voor over het podium. De afmetingen starten bij 2,5 x 5 meter en zijn uit te breiden in blokken van 2,5 x 5 meter. Onze podiums kunnen letterlijk elke vorm aannemen. Van een bescheiden bühne voor de dj op jullie bruiloft, tot een hoofdpodium voor je festival.

TENTVERWARMING

Vosmeijer Tenten levert verschillende soorten tentverwarming, voor tenten en hallen. Hierbij kun je denken aan:

 • Elektrische heaters.
 • Diesel heaters.
 • Elektrische radiatoren.
 • Boilers.
 • Mobiele airco’s.

TENTDEUREN

Tentdeuren zijn een praktische toegang tot je werktent of een feestelijke entree voor je festivaltent. Vosmeijer heeft verschillende soorten en maten. Glazen deuren bijvoorbeeld, een oploop of rolstoelingang, een pergola of doorloop tussen verschillende tenten of hallen en een grote roldeur die toegang biedt voor bouwverkeer. Daarnaast kunnen wij ook doorwerktenten voorzien van deuren. Ze zijn simpel en snel te installeren en voldoen aan alle wettelijke veiligheidsnormen. Afhankelijk van de soort en maat, maken wij vrijblijvend een offerte op maat voor je.

TENTRAMEN

Tentramen worden vaak gebruikt in feesttenten, festivaltenten, bruilofttenten en paviljoens. Ze geven je evenement meer charme en allure. Doorwerktenten kunnen om praktische redenen ook worden voorzien van het nodige raamwerk. Wij bieden verschillende mogelijkheden: ramen van glas en van zeil. En er zijn ook speciale raamzeilen, die – net als gordijnen – tot de gewenste opening kunnen worden gezet. Wij kunnen tentramen vaak al binnen een half uur voor je installeren!

TENTMEUBILAIR

Met ons tentmeubilair geven we jouw feesttent de juiste finishing touch en bieden we bezoekers de mogelijkheid om te zitten. Er zijn: tafels, statafels, klaptafels, (klap)stoelen, banken en biersets. Deze laatste bestaan uit twee banken en een tafel. De banken zijn 220 x 25 cm en de tafels 220 x 50 cm. De maten van de inklapbare tafels zijn 60 x 80 cm of 180 x 70 cm.

OVERIGE TOEBEHOREN

Afhankelijk van de soort tent, zijn er nog meer uitbreidingen mogelijk om jouw buitenfeest compleet te maken. Enkele voorbeelden:

 • Raamzeilen.
 • Glaspanelen en glazen deuren.
 • Een oploop of rolstoelingang.
 • Een pergola of doorloop tussen verschillende tenten of hallen.
 • Een grote roldeur voor toegang met vrachtauto’s en heftrucks.
 • Deuren in plaats van openingen in de zeilwanden van doorwerktenten.

Wil je meer weten over deze én andere mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag aan het juiste toebehoren.

TOEBEHOREN VOOR ALLE SOORTEN TENTEN EN HALLEN

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters