Podiums

Wij verhuren complete podiums, losse podiumdelen en alle benodigde accessoires. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een theaterkap voor over het podium. Er zijn standaardformaten. Daarnaast kunnen wij voor live muziek, een dj en een presentator voor jouw event zorgen.

Complete podiums, losse delen of een podium op maat.

De afmetingen starten bij 2,5 x 5 meter en zijn uit te breiden in blokken van 2,5 x 5 meter.

Eventueel aan te kleden met een theaterkap en vloertegels.

Podiums op maat

De prijs voor een podium huren is afhankelijk van jouw voorkeuren. Moet het een bescheiden podium zijn, een main stage of een complete catwalk? Wij maken graag een offerte op maat voor je, waarin we rekening houden met jouw wensen en met het beschikbare budget.

Vosmeijer bouwt veilig!

Onze podiums voldoen aan alle wettelijke vereisten.

Vosmeijer Tenten is aangesloten bij de branchevereniging Tenten Verhuur Divisie (TVD).

WAAROM EEN PODIUM?

Soorten podiums

Onze podiums zijn opgebouwd uit een ijzeren frame en een loopgedeelte van hout. Een stevige basis voor de artiesten die de bühne betreden en voor alle zware apparatuur die hierbij nodig is. Ze kunnen letterlijk elke vorm aannemen. Van een bescheiden podium voor de dj op jullie bruiloft, tot een hoofdpodium voor je festival of een complete catwalk op je fashion event. Weet je niet zeker welk podium geschikt is voor jouw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag met het maken van de juiste keuze!

Waarom een podium huren?

  • Een feest is niet compleet zonder optredens!
  • Bied artiesten een beschutte plek i.c.m. onze tentverhuur.
  • Onze podiums zijn 100% veilig.
  • Profiteer van onze fullservice met transport, op- en afbouw.
  • Verkrijgbaar in elke soort en maat.

Podium huren

Vosmeijer verhuurt niet alleen tenten en hallen voor elke gelegenheid, maar ook het toebehoren. Hiermee bieden wij een allround assortiment op het gebied van flexibele feestlocaties. Podiumverhuur bijvoorbeeld voor elke gelegenheid. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het transport en de op- en afbouw volledig door ons te laten verzorgen. Onze specialisten zorgen ervoor dat alles goed wordt geïnstalleerd en op de juiste plek staat, veiligheid voorop uiteraard!

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters