Tentdeuren

Wij kunnen jouw tent voorzien van verschillende entree´s. Glazen tentdeuren bijvoorbeeld, een oploop of rolstoelingang, een pergola of doorloop tussen verschillende tenten of hallen en een grote roldeur die toegang biedt voor heftrucks en vrachtwagens.

Tentdeuren in verschillende soorten en maten.

Wij kunnen ook doorwerktenten voorzien van deuren.

Glazen tentdeuren kan ook.

Simpel en snel te installeren.

Tentdeuren op maat

De prijs van de tentdeuren is afhankelijk van het type entree dat je kiest en van de omvang van de tent. Onze specialisten tekenen alles voor je uit en maken gratis en vrijblijvend een offerte op maat.

Vosmeijer bouwt veilig!

Onze tentdeuren zijn gecertificeerd volgens de juiste brandveiligheidsnormen.

Ze voldoen aan alle wettelijke vereisten.

En zijn voorzien van een keurmerk dat optimale veiligheid garandeert.

Vosmeijer Tenten is aangesloten bij de branchevereniging Tenten Verhuur Divisie (TVD).

Waarom tentdeuren?

  • Een feestelijke entree voor je evenement.
  • Tentdeuren voor praktische doeleinden.
  • Maak je tent rolstoelvriendelijk.
  • Simpel en snel te installeren.
  • Profiteer van onze fullservice met transport, op- en afbouw.
  • Verschillende soorten en maten, voor elke gelegenheid.

Soorten tentdeuren

Onze tentdeuren zijn gemaakt van UV-werend zeil, of van glas. Ze geven je tent of hal extra charme en zorgen ervoor dat je op de dag van aanvang letterlijk je deuren kunt openen voor het publiek! Wij hebben voor elke situatie de juiste entree: een rolstoelingang, tentdeuren die groot genoeg zijn voor heftrucks en vrachtwagens en deuren voor werktenten die in de bouw en infra worden gebruikt. Ben je op zoek naar een passende oplossing voor jouw tent? Neem vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met je mee.

Tentdeuren huren

Wil je jouw tent laten voorzien van deuren? Dan profiteer je bij Vosmeijer Tenten van onze complete service. Wij informeren en adviseren je niet alleen over de beste keuze, maar zorgen ook voor het transport en de op- en afbouw. Onze vakmannen leveren ijzersterk vakwerk, ze gaan niet weg voordat alles op de juiste plek staat en de nodige veiligheidschecks zijn gedaan. We bedienen heel Nederland, België en delen van de Duitse markt.

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters