Tentmeubilair

Bij tentmeubilair van Vosmeijer kun je denken aan statafels, klapstoelen en biersets. Een bierset bestaat uit twee banken en een tafel. Hij vormt samen met onze tenten een mobiel biercafé. Ons meubilair heeft standaardmaten en is altijd direct leverbaar.

Formaat banken: 220 x 25 centimeter.

Formaat tafels: 220 x 50 centimeter.

Ook inklapbare tafels in 60 x 80 en 180 x 70 centimeter!

Tentmeubilair op maat

Hoeveel gasten komen er op je feest? Wil je alleen zitplaatsen, staplaatsen of een combinatie? Wij zetten jouw wensen en voorkeuren graag op een rij en maken gratis een offerte op maat voor je.

Vosmeijer bouwt veilig!

Ons tentmeubilair voldoet aan alle wettelijke vereisten.

Vosmeijer Tenten is aangesloten bij de branchevereniging Tenten Verhuur Divisie (TVD).

Waarom tentmeubilair?

  • De finishing touch voor de juiste look & feel op je feest.
  • Bied bezoekers de mogelijkheid om de benen te laten rusten.
  • Praktische zitruimte: op bruiloften en openluchtconcerten bijvoorbeeld.
  • Simpel en snel te installeren.
  • Profiteer van onze fullservice met transport, op- en afbouw.
  • Verschillende standaardformaten, direct leverbaar.

Soorten tentmeubilair

Wij leveren tentmeubilair voor elke gelegenheid. Van klapstoelen voor alle bruiloftsgasten, een mobiele kroeg met stamtafel, een VIP-paviljoen met een fancy inrichting of een complete publieksbühne op je festival of openluchtconcert. Je kunt ook kiezen voor tentmeubilair, omdat je met een tent tijdelijk extra werkruimte realiseert. Geen vraag is te gek, geen verzoek te groot of klein! Wil je advies over het juiste tentmeubilair voor jouw evenement? Of meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag aan een passende oplossing.

Tentmeubilair huren

De tent is het geraamte van je feest, het tentmeubilair de finishing touch. Het is de inrichting, waarmee je feestlocatie sfeer krijgt en pas echt gaat leven! Vosmeijer is niet alleen specialist in tenten, maar zorgt er ook voor dat alle puntjes op de i staan op de dag van aanvang. Je vindt ons in Wesepe, in het oosten van Nederland, maar wij voorzien heel Nederland, België en een deel van Duitsland van onze tenten en toebehoren. We maken graag een inventarisatie voor je, waarin we uitwerken hoeveel tafels en stoelen nodig zijn voor een geslaagd feest. En over het vervoer hoef jij je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je!

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters