Tentramen

Vosmeijer Tenten levert tentramen van glas en van zeil. En er zijn ook speciale raamzeilen, die – net als gordijnen – tot de gewenste opening kunnen worden gezet. Verkrijgbaar in verschillende standaardformaten, of op maat gemaakt.

Tentramen in verschillende maten.

Van zeil of van glas.

Simpel en snel te installeren, vaak al in een half uur!

Tentramen op maat

De prijs van onze tentramen is afhankelijk van het type ramen dat je kiest en van de totale oppervlakte van de zijwanden van de tent. Onze specialisten tekenen alles voor je uit en maken gratis en vrijblijvend een offerte op maat.

Vosmeijer bouwt veilig!

Onze tentramen zijn gecertificeerd volgens de juiste brandveiligheidsnormen.

Ze voldoen aan alle wettelijke vereisten.

En zijn voorzien van een keurmerk dat optimale veiligheid garandeert.

Vosmeijer Tenten is aangesloten bij de branchevereniging Tenten Verhuur Divisie (TVD).

Waarom tentramen?

  • Het beste uitzicht voor je buitenfeest.
  • Een klassieke en elegante uitstraling.
  • Meer lichtinval in je tent.
  • Simpel en snel te installeren.
  • Profiteer van onze fullservice met transport, op- en afbouw.
  • Verschillende soorten en maten, voor elke gelegenheid.

Soorten tentramen

Er zijn tentramen voor elke gelegenheid: van verschillende materialen en in uiteenlopende formaten. Je ziet ze vaak in kleine sfeervolle bruilofttenten en paviljoens, maar ook grote feesttenten kunnen door ons worden voorzien van raamwerk. Dit zorgt niet alleen voor een mooi uitzicht, maar ook voor meer lichtinval in de tent. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag met een passende oplossing.

Tentramen huren

Met tentramen geef je jouw evenement letterlijk een breder perspectief. Ramen zorgen voor een chique uitstraling en het beste uitzicht! Wij informeren en adviseren je graag over alle mogelijkheden. Vosmeijer Tenten bedient heel Nederland, België en een deel van de Duitse markt als het om tentramen huren gaat. En onze service stopt niet bij de verhuur. Onze vakmensen kunnen eventueel ook voor het transport zorgen en de ramen op locatie installeren.

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters