Tentverwarming

Vosmeijer Tenten verhuurt tentverwarming, voor kleine en grote tenten. Onze mobiele heaters kunnen ruimtes tot enkele duizenden vierkante meters verwarmen. Ze zijn mobiel en simpel en snel te installeren door onze vakmensen. De tent verkoelen kan ook met de mobiele airco´s in ons assortiment. De Dieselheaters kunnen worden voorzien van uitblaaskasten.

Diesel heaters voor grote en kleine evenementen.

Airco units.

Tentverwarming op maat

De kosten voor tentverwarming zijn o.a. afhankelijk van het aantal vierkante meters dat je wilt verwarmen. Onze specialisten kunnen op basis van de omvang van de tent een inschatting voor je maken. Dit werken we uit in een offerte op maat.

Vosmeijer bouwt veilig!

Onze tentverwarming voldoet aan alle wettelijke regels.

Vosmeijer Tenten is aangesloten bij de branchevereniging Tenten Verhuur Divisie (TVD).

Waarom tentverwarming?

  • Houd je tent ‘s winters warm en ‘s zomers koel
  • Onze tentverwarming is 100% (brand)veilig!
  • Simpel en snel te installeren
  • Profiteer van onze fullservice met transport, op- en afbouw
  • Verschillende soorten en maten, voor elke feesttent

Soorten tentverwarming

Er zijn verschillende soorten tentverwarming. Elektrische heaters bijvoorbeeld, diesel heaters en elektrische radiatoren. Elektrische heaters zijn alleen geschikt voor kleine feesttenten. Wij geven passend advies op basis van de omvang van jouw evenement: het totale aantal vierkante meters van de tent(en).

Tentverwarming huren

Onze tenten zijn UV-werend en wind- en waterdicht, maar de doeken beschermen je niet tegen hoge of lage temperaturen. Onze tentverwarming doet dit wel! Vosmeijer verhuurt heaters voor kleine tenten van 25 vierkante meter tot mobiele units voor enorme feesttenten. We zijn gevestigd in het oosten van Nederland maar leveren landelijk, in België en in delen van Duitsland. Wil je meer informatie over onze tentverwarming, airco-installaties of over de leveringsvoorwaarden? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag aan de juiste antwoorden!

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters