Tentvloeren

Vosmeijer heeft verschillende soorten tentvloeren. In een grote tent of hal leggen we standaard palletvloeren. Deze zijn er in de afmetingen: 10 x 2,5 meter, 7,5 x 2,5 meter, 5 x 2,5 meter en 2,5 x 2,5 meter. Een cassettevloer kan ook. Hiervan is de afmeting: 1,25 x 2,5 meter. Wij plaatsen onze tentvloeren altijd waterpas, zodat u een stevige ondergrond heeft voor uw feest-, festival- of werktent.

Tentvloeren vanaf 25 m2.

Palletvloeren, vlondervloeren en cassettevloeren.

Wordt waterpas geplaatst.

Extra mogelijkheden zoals: podium, tentverwarming en -meubilair.

Tentvloeren op maat

Net als de verschillende mogelijkheden in soort en maat, is de prijs voor een tentvloer ook afhankelijk van verschillende factoren. Wij maken graag een offerte op maat voor je, waarin we alle wensen en bijbehorende kosten uitwerken.

Vosmeijer bouwt veilig!

Onze tentvloeren voldoen aan alle wettelijke vereisten.

Vosmeijer Tenten is aangesloten bij de branchevereniging Tenten Verhuur Divisie (TVD).

Waarom een tentvloer?

  • Een tentvloer zorgt voor een vlakke en stabiele ondergrond.
  • Hij geeft je feest een professionele uitstraling.
  • Zorgt voor extra bescherming voor je gazon.
  • Houdt vocht en kou tegen.
  • Je hebt geen last meer van vieze voeten in de tent!

Soorten tentvloeren

Vosmeijer Tenten heeft drie soorten tentvloeren: palletvloeren, vlondervloeren en cassettevloeren. In de meeste gevallen kiezen we voor een palletvloer: een tentvloer op houten vlonders. Hiervoor moet de ondergrond wel vlak zijn. Is de locatie moeilijk bereikbaar met groot materieel, dan adviseren we een cassettevloer. Op het gazon van een kasteel bijvoorbeeld, dat heel moet blijven. We doen alles dan met de hand. We vlakken de ondergrond helemaal voor je uit en zorgen ervoor dat de vloer waterpas ligt. Vlondervloeren worden los op de grond gelegd, die zijn niet te stellen. Onze tentvloeren zijn ook uitermate geschikt als vloer voor een buitenterras! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie, we helpen je graag aan passend advies.

Tentvloer huren

Een tentvloer is een strakke finishing touch voor je feest, festival of zakelijke bijeenkomst. Tentvloeren zijn bovendien ook praktisch, ze maken het mogelijk om op elke locatie te bouwen. Het is ook mogelijk om tapijt te leggen in tenten. Vosmeijer is niet alleen specialist in tenten maar ook in toebehoren, zoals tentvloeren. Wij kunnen in heel Nederland, België en delen van Duitsland leveren. Onze vakmannen leveren uitsluitend vakwerk. We zorgen altijd voor een stevige en strakke vloer, de perfecte aankleding voor je evenement!

© Copyright - Vosmeijer Tenten 2021 | Website realisatie door Studio Kanters